Neem hier contact op met Brasserie ‘t Schaliehuys

Een bezoek aan Brasserie ’t Schaliehuys in Wellen is telkens een nieuwe beleving. “Klanten met een goed gevoel naar huis laten gaan, is onze belangrijkste missie”, zegt een bevlogen zaakvoerder en kok David Van Schoenwinkel.

Ontdek deze unieke locatie

Brasserie ’t Schaliehuys heeft een uitstekende reputatie in de streek van Haspengouw en is een favoriete halte voor fietsers en wandelaars. Zeker in het seizoen van de bloesems komen hier klanten van ver buiten Limburg en zelfs vanuit onze buurlanden. Allemaal weten ze de uitgebreide kaart, klantvriendelijke service en vlotte bediening sterk te appreciëren.

Gevarieerde keuze

Op onze menukaart vindt u een gevarieerde keuze aan gerechten, voor elke smaak en budget. Schuif aan tafel voor een lekkere lunch of diner of proef onze overheerlijke suggesties die wekelijks wisselen. Al onze gerechten worden in huis bereid met dagverse ingrediënten. En ook de prijs is een fijne verrassing.

Bent u nog niet tot bij ons geraakt? Snuif dan alvast de gezellige sfeer op in onze fotogalerij.

Wil u zeker zijn van een plaats? Reserveer dan best telefonisch. Hebt u nog vragen? Neem dan nu hier contact op. Het doet ons plezier u als klant te verwelkomen!

Back to Top